SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalPublikumsrekord på Tysnesfest

Publikumsrekord på Tysnesfest

Over 32.000 fikk med seg årets Tysnesfest.Det er totalt besøkende på alle arrangementene under festivalen. – Så det blir jo et voldsomt tall til slutt, men det er jo ikke mer enn 7.000, maks 7.200, inne hver kveld på kveldskonsertene våre. Men det er klart at vi er vel opp 5.000 fra i fjor. Det er jo helt eventyrlig, sier festivalsjef Sigvard Madsen.

Festivalen har funnet formen på lineup, og ønsker å holde seg på det nivået.  -Vi vil jo ligge der og ønsker å ligge der vi ligger nå. Det er veldig liten forskjell på fjoråret og i år. Her vil vi være så lenge vi får lov til å være her, sier Madsen. Waterboys, Highasakite, Kim Larsen, Amy MacDonald, Janove, Lothepus, Astrid S og Vamp var noen av de som spilte på årets Tysnesfest.

Værgudene holdt seg blide frem til slutten av lørdag kveld under festivalen. Da måtte de avlyse konserten med Alan Walker.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no