SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalPrebz og Dennis kommer til Cinemagi

Prebz og Dennis kommer til Cinemagi

Det kan bli ville tilstander når Den Norske Filmfestivalen tjuvstartes med Cinemagi for de yngste på Edda kl 14.30 lørdag. Filmfestivalsjef Tonje Hardersen kunne fredag morgen røpe at Youtube-heltene Prebz og Dennis kommer for å åpne det hele kl 14.00.

– Jeg aner ikke hva vi har stelt i stand. Jeg har hørt at de skaper ville tilstander. Jeg håper folk møter opp tidlig, og får med seg dette, sier Hardersen.

Hun har fått låne de to populære gutta til en snarvisitt innom Edda, før de skal dele ut en pris under Amandashowet lørdag kveld.

Den 45. utgaven av Den Norske Filmfestivalen i Haugesund åpnes offisielt med Joachim Triers “Thelma” som åpningsfilm på søndag. Hardersen håper på godt besøk, og vet ikke hvor mange festivalpass som er solgt.

– Men antall akkrediterte har økt med 100 fra i fjor, og vi har aldri stelt i stand en så omfattende festival som i år, sier Hardersen.

Hør det aller meste du trenger å vite om årets festivalprogram i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no