SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalPå’an igjen for «Film-Jan»

På’an igjen for «Film-Jan»

Artist Jan Eggum er fast deltaker på Filmfestivalen i Haugesund. Han er selvsagt også på plass i kinosalene under den 45. utgaven som pågår nå. Der ser han film fra morgen til kveld.

– Det er min største hobby, og jeg følger godt med. Jeg ser aldri film hjemme, men dekker behovet på filmfestivalene i Haugesund og i Tromsø, sier Eggum, som styrer unna alt som har med Hollywood å gjøre.

– Jeg har satt opp programmet og er ganske flink til å blinke ut de filmene jeg tror jeg kommer til å like.

Eggum har mange fans gjennom musikken, men konsentrerer seg om film når han er i Haugesund hver eneste august måned. Blir han stoppet på gaten slår han av en prat, men kun hvis han har tid.

– Jeg er ganske flink til å si vennlig «nei». Ofte har jeg bare et kvarter på å komme meg fra en film til den neste. Mange spør også hvorfor jeg ikke har med meg gitaren, men den trenger jeg jo ikke når jeg skal se film i en kinosal, sier Eggum.

Radio 102 møtte på Jan rett etter Joachim Triers åpningsfilm «Thelma», mandag etter festpremieren. Eggum gir filmen en sterk 5-er på terningen.

Eggum skal forøvrig spille tre konserter på Haugalandet i høst. To på Flytten i Haugesund og en i Kopervik.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no