SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalNy festivalsjef og mer roots i Vikedal

Ny festivalsjef og mer roots i Vikedal

Kristin Hafstad Stokka (25) begynte å jobbe i Vikedal Roots Music Festival da hun var 17 år. Nå overtar hun som festivalsjef etter Jarle Nes.

-Jeg var litt sjokka, men det var jo bare kjempe kjekt at de hadde tenkt på meg til det. Det er veldig skummelt, men jeg har veldig mange flinke folk med meg så jeg tror det skal gå helt fint, sier den nye festivalsjefen.

Årets festival gikk med et solid overskudd og de har med det klart å snu underskuddet fra 2015 til positiv egenkapital, melder festivalen i en pressemelding.

-Det er veldig viktig. Vi hadde nok fortsatt uansett hvor stort overskudd vi hadde fått, men det hjelper litt på den følelsen av å drive det videre, sier hun. Fremover skal de fokusere mer på kjernen i festivalen når de booker artister, rootsen.

De har fått bekreftet The Waterboys til fredagen neste år. De spilte på festivalen i 2001.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no