SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalNå starter de ølfestival på Karmøy

Nå starter de ølfestival på Karmøy

Nå får også Karmøy sin egen ølfestival. Med det selvsagte navnet «Karmøy Ølfestival» blir festivalen arrangert for første gang 1. og 2. juni neste år, på Ovenpaa i Kopervik. Johnny Angelund fra Inventum og Jo Broch fra Gulating Ølutsalg står bak.

– Jeg tror jeg og Jo har tenkt likt ganske lenge. Da jeg spurte Jo om han var interessert i å bli med å arrangere en ølfestival så fikk jeg ikke fullført setningen en gang før han sa ja. Vi kjører hele dagene både fredagen og lørdagen, sier Angelund.

Jo Broch mener det, i tillegg til mye godt øl selvsagt, først og fremst er «forbanna god stemning» på slike festivaler.

– På Karmøy Ølfestival kjøper man et glass som ingangsbillett, og så kjøper man bonger. Vi kommer til å ha med oss 15 bryggerier, og et utvalg som er gedigent, sier Broch.

Karmøy Ølfestival skal også inneholde litt musikk. AC/DC-coverbandet Heatseekers står på scenen på lørdagskvelden 2. juni.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no