SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalMinifestivalen i Kopervik kirke kan bli en tradisjon

Minifestivalen i Kopervik kirke kan bli en tradisjon

Komiteen bak minifestivalen som ble arrangert da Kopervik kirke har satt sammen en ny festival som starter i morgen. De har allerede satt av datoen til neste års minifestival.

-Det var jo en stor suksess, og det var veldig mange gode tilbakemeldinger. Det var kjekt å være med på. Jeg tror det engasjerte hele Koperviks befolkning og hele distriktet, sier leder for komiteen, Svein Haakon Olsen, dagen før minifestival nummer to starter.

Den første festivalen ble arrangert da kirken åpnet. Nå skal ett år med ny kirke i Kopervik feires med musikk, teater og foredrag. Det starter med konsert med Ole Edvard Antonsen i morgen kveld.

-Han er jo en veldig anerkjent trompetist. Ikke bare i Norge, men han er i internasjonal toppklasse. Vi var veldig fornøyde med det, sier han.

De får besøk fra pater Kjell Arild Pollestad, som skal holde foredrag om reformasjonen på torsdag. Fredag står teaterforestillingen «Maria Magdalena – Jesus virke» på plakaten, og på søndagen har de, i år som i fjor, hentet inn tre kor og Stangaland brass. Kor e mor, Kopervik korforening og kirkekoret stiller.

Hør mer om minifestivalen over. 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no