SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalDen litterære vinden i Tysvær

Den litterære vinden i Tysvær

Litteraturfestivalen bLEST er ti år gammel i år, og rundt 45 forskjellige aktører blir å få med seg rundt om i Tysvær.

Festivalen åpnes i morgen med utstillingen til Finn Graff på galleriet i Tysværtunet. -Det er veldig sjelden han er ute med utstilling. Han hadde en stor utstilling for 8-10 måneder siden i Oslo. Nå er vi veldig stolte av at vi har klart å få ham til Tysværtunet, sier kultursjef Ingvar Frøyland i Tysvær kommune som var gjest sammen med Marit Lothe fra bLest-komitéen i dag.

 

Nytt av året er «Over dørstokken»-prosjektet, der festivalen har invitert seg selv hjem til folk med offentlige arrangement. Festivalen får besøk av mange forskjellige litterære aktører til og med torsdag 3. november. Forfatterne Gunnar Staalesen, Jørn Lier Horst, Geir Tangen, Vigdis Hjort, Kristina Ohlsson og matblogger Mari Hult er noen av de som gjester Tysvær under festivalen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no