SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalLader opp til Gatefest 2018

Lader opp til Gatefest 2018

Årets Gatefest ble utsolgt. Neste års Gatefest er i ferd med å ta form, søndag har de kickoff på Scandic Maritim. Årets arrangement ble utsolgt med 850 besøkende. 17. februar neste år blir det mat fra flere land, flere gatemusikanter og mer aktiviteter i tillegg til maten.

FOTO: Harald Nordbakken/Haugesunds Avis

-Så vi kommer til å løfte det enda flere hakk, selv om det var dødsgøy i år, sier Aslak Askeland, gatefestgeneralen, som har fått flere henvendelser fra artister som vil spille og folk som vil få med seg gatefesten neste år. Gatefesten er et samarbeid mellom Scandic Maritim og FordRekord.

Februar skal de igjen tømme Maritim, flytte scenen og bygge boder til ulike landene.  Da trenger de noen dager å gå på, derfor er festen lagt til vinterferien. Ikke minst skal mange kokker i sving. I år var det 14 kokker som stod bak maten.

-Det kjekkeste er at det er mange fra forskjellige land. Vi er jo en bedrift med kokker og ansatte fra hele verden, så vi utnytter jo det vi har. I tillegg får vi hjelp fra noen, som med Thailand så hadde vi en thai kokk. Alle er gira og ser frem til neste gang. Det er derfor vi skal ha en kickoff på søndag, der vi får teste ut litt retter og FordRekord spiller på Café René etter søndagsbuffeten, sier generalen.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no