SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalKlart for Barnas Superhelg

Klart for Barnas Superhelg

Bleikmyr bydelshus, Edda kino, Festiviteten, Gamle slaktehuset, Haugesund billedgalleri, Haugesund folkebibliotek og Hemmingstad kultursenter har fullpakket program for helgen. Det er tredje året Kultur- og festivalutvikling KF (KUF) setter underholdning for barna i fokus på sine kulturarenaer med Barnas Superhelg.

Initiativet har blitt tatt godt i mot. -Det har vært overveldende. Det har vært fulle hus på alle arenaer. Vi har jo sju arenaer, og alle har opplevd å faktisk måtte si nei til folk i døren, sier Sverre Wathne, enhetsleder på Bleikmyr bydelshus.

Han var gjest i formiddag sammen med Elsa Aanensen. Hun står på scenen i Festiviteten i helgen som Baktus når Teater Syklus viser Karius og Baktus av Thorbjørn Egner.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no