SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestival-Helgen har gitt oss energi og troen på at Haugesund vil ha en fin festival i Vangen

-Helgen har gitt oss energi og troen på at Haugesund vil ha en fin festival i Vangen

Det blir mer Den festivalen i Vangen neste år. I dag, én uke etter at årets festival startet, legges de første billettene ut for salg.

Økonomisk sett gikk festivalen med et lite underskudd.

-Men i form av litt kortsiktig og langsiktig gjeld nå, klarer vi å drive dette videre. Og det har vi lyst til, fordi helgen har jo gitt oss energi og troen på at Haugesund faktisk vil at det skal skje ting i Vangen, og vil ha en fin festival i Vangen, sier Liadal. Han skryter av de frivillige som har stått på for å lage festivalen, og håper å ha dem med seg også til neste år.

Liadal forteller om mange gode tilbakemeldinger både fra publikum og artister. Før festivalen åpnet på fredag hadde de allerede flere sponsorer på blokken til neste års festival. I dag legger de ut et begrenset antall «early bird»-billetter for salg klokken 18.

-Da har vi jo ikke booket noen artister enda, så da selger vi faktisk på festivalen. På pakken. Vi selger de fargede lampene i trærne, den gode matgaten, chill-sonene, alle smilene og den gode stemningen i Vangen. Vi selger rett og slett Den festivalen i Vangen, sier festivalsjef Steinar Liadal.

Årets festival varte fredag til søndag. Neste år blir det en todagers-festival, 23. og 24. august. Hør hele intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no