SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalGjør ny versjon av Beyoncés «Lemonade» på Podiumfestivalen

Gjør ny versjon av Beyoncés «Lemonade» på Podiumfestivalen

Oda Østenstad Fjell i Kompani Haugesund står for koreografien og de oversatte tekstene fra de visuelle delene av albumet og Wooden Elephant skal gjøre akustisk versjon av Beyoncés «Lemonade».

-Jeg vil påstå at det er veldig gjenkjennelig, men det har en annen energi og en annen undertone i og med at det er akustisk og med to fioliner, bass, bratsj og cello. Det er veldig ekte og jeg synes det kler verket veldig godt, fordi det er et veldig ærlig og rått verk om mange menneskelige reaksjoner, sier Østenstad Fjell.  Resultatet fremføres torsdag kveld klokken 21:30 i Haugesund billedgalleri.

 

Musikerne samles på Steinerskolen

 

Når den 12. utgaven av Podiumfestivalen åpner i morgen har allerede musikerne vært i Haugesund flere dager. De har flyttet inn på Steinerskolen, der de øver frem mot festivalen. Musikerne kommer fra mange forskjellige land, blant annet Frankrike, Østerrike, Skottland, Irland, USA, Spania og Norge.

-Det er så dyktige musikere. Vi snakker solister i de største orkestrene rundt omkring i Europa, som lederne og ildsjelene bak festivalen, Mathias og Nikolai, samler i den lille, fine byen vår hvert år, sier hun.

Nikolai Matthews og Mathias Susaas Halvorsen er kunstneriske ledere av festivalen.

 

Festivalkunstner fra Island

 

Årets festivaltonekunstner er Ingibjörg Friðriksdóttir. Installasjonen blir stående på Billedgalleriet under festivalen. Det arrangeres blant annet barnekonsert søndag formiddag, musikernes egen ønskekonsert lørdag kveld på Bedehusets Bar og Bazaar, festkonsert på Rådhuset lørdag og kammerkonserter torsdag og fredag.

Åpningskonserten er i Haugesund billedgalleri onsdag klokken 19:00.

 

Hør hele intervjuet med Østenstad Fjell over
Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no