SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalEtnemarknaden håper på 21.000 besøkende

Etnemarknaden håper på 21.000 besøkende

Tuva Lutro, Espen Fernando, tivoli, vannpark og utstillere er noe av det Etnemarknaden byr på gjennom helgen.

Festivalsjefen melder at alt er i rute og de første utstillerne kommer på plass i dag.

-Vi har et håp om at vi i hvert fall skal ha, som vi har hatt de siste årene, rundt 21.000 innom i løpet av helgen. Får vi det, er vi fornøyde. Men vi har jo tross alt kuttet vekk en dag. Vi har en tre-dagers marknad her nå mot fire dager tidligere, sier festivalsjef Kurt Helgesen.

Kveldsåpent fredag er noe av det nye i årets program. -Det er mange som har begynt på jobb igjen. De skal ha mulighet til å bli ferdige på jobb og kunne få en hel kveld på Etnemarknaden, sier Helgesen.

Han forteller videre at de har bevegd seg litt mer vekk fra de store konsertene de har har hatt tidligere og har lagt inn mye resurser på å ha bra tilbud til de unge. Hør mer om programmet over.

Foto: Astrid Eidhammer Hjelmeland

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no