SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalElsa Aanensen er festivalsjef for årets Kulturnatt

Elsa Aanensen er festivalsjef for årets Kulturnatt

Hun er til vanlig daglig leder i Scenekraft, og har deltatt på Kulturnatt både som aktør og publikummer tidligere år. Nå jobber hun med å få klar programmet til Kulturnatt i Haugesund 19. oktober.

Innen midten av september skal programmet med de over 50 ulike arrangementene være klare.

-Du må tenke program som skal favne bredt med mange målgrupper. Det er en øvelse å få det til med det budsjettet jeg har, men det er veldig givende. Veldig gøy oppdrag å få, sier Aanensen.

Det er mange arenaer som tas i bruk under Kulturnatt. I år har de fått noen nye med, som Rederiforeningen, Odd Fellow og Høgskolen med simulatorsenteret. Det blir også noen arrangementer ute.

-Vi skal ha et stort lyd- og lysshow på torget nedenfor Vår Frelsers kirke. Det skal spilles musikk som folk kan danse til eller lytte til, og det skal være lysshow som kirken blir lyssatt med. Det synes jeg er et tøft, nytt bidrag, som Bernhard Garvik står for med forskjellige DJ’er som skal spille i løpet av kvelden, forteller hun.

Også Kompani Haugesund skal ha arrangement ute. De har danseforestilling i parken utenfor Haugesund folkebibliotek, før resten av programmet som skal foregå i det da nyåpnede biblioteket.

Deadline for å ha programmet klart er satt til midten av måneden.

-Da må vi også legge tidsskjemaet ganske raskt slik at vi kan trykke programmer og få alt så korrekt som mulig inn der. Jeg har kanskje en fjerdedel eller tredjedel igjen å legge, sier Aanensen.

Hør mer om programmet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no