SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalDet blir Vikedal Roots Music Festival i 2020

Det blir Vikedal Roots Music Festival i 2020

Festivalens framtid var usikker etter årets festival. Nå har de fått med flere til å drive festivalen videre.

Styremøtet som skulle være denne uken ble utsatt til neste uke. Likevel kan festivalsjefen allerede komme med gode nyheter.

-Det blir festival i 2020. Vi har fått en inn som tar vakt- og sikkerhetsposten og har muligens flere som kommer inn. Det er veldig godt. Jeg kjenner at det var på tide også, fordi vi må begynne å planlegge nå, forteller festivalsjef Kristin Hafstad Stokka.

Selv om neste års festival er sikret, trenger de fortsatt flere folk til små og større oppgaver. Hør mer om det i intervjuet over

 

Under et intervju med Radio 102 uttalte Øystein Greni i Bigbang at han var interessert i  å kjøpe møbler fra rommet som bandet oppholdt seg på backstage. Det har festivalsjefen fått med seg, og hun har dårlig nytt til Greni.

-Jeg sjekket opp i dette på forhånd på årets festival. Da var styret i bygdahuset litt usikre. Da saken kom ut spurte jeg igjen, og de har sagt at de ikke vil selge det, kan Hafstad Stokka fortelle.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no