SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalDet blir filmfestival i Haugesund i august

Det blir filmfestival i Haugesund i august

Forbeholdt at gjenåpningen av samfunnet skjer som planlagt, satser Den norske filmfestivalen på å kunne lage festival i august. -Men det vil jo bli en annerledes festival enn det det vanligvis er. Det er jo helt klart, sier festivaldirektør Tonje Hardersen.

Festivalen gikk ut med beskjeden på egen nettside etter at det ble klart at det fra 15. juni kan bli tillatt med opp til 200 personer på offentlige arrangement. Dette har regjeringen varslet å komme tilbake til med en vurdering av 7. mai.

Datoen for Filmfestivalen er satt til 14. til 21. august. Slik det ser ut nå kan festivalen blant annet måtte gå ned på kinotilbudet, skolevisningene er utsatt, og den internasjonal deltakelse kan bli vanskelig å få til. For New Nordic Films ser de for seg digitale løsninger. Ellers må de følge de rådene og restriksjonene som vil være gjeldende fremover.

-Vi håper vi kan få den norske film- og kinobransjen til å samles og vi håper vi kan få publikum i Haugesund til å støtte opp. Vi har fortsatt en lang vei å gå med å fine ut av hvordan vi gjør det, men at vi skal få til et eller annet regner vi nå som sikkert, sier Hardersen.

Hør intervjuet med festivaldirektøren over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no