SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalDagny, Turbonegro og to-dagers festival i Vangen

Dagny, Turbonegro og to-dagers festival i Vangen

Festivalsjef Steinar Liadal kunne i dag lette litt på sløret og røpe de første navnene til neste års Den festivalen i Vangen.

Dagny og Turbonegro er klare til neste års festival. Neste år skal Turbonegro feire 30-årsjubileum med turné.

-Jeg tror det blir en fantastisk opplevelse. Der kommer vi nok til å få store deler av katalogen og det folk ønsker seg når de går på en Turbonegro-konsert, sier festivalsjefen.

Dagny spilte på Høvleriet i  Haugesund i mars til fullt hus. -Dagny er en av de tøffeste jentene i klassen om dagen. Hun har en tilstedeværelse og karisma som lett smitter over på et publikum, sier han.

Neste år blir det en helt annen oppbygging av programmet. De har valgt å kutte ut søndagen. Festivalen blir dermed en to-dagers festival. De går bort fra sjanger-bestemte dager og sikter seg inn på et mer helhetlig, sjangerblandet program.  Hør mer om planene for festivalen over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no