SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalByfest1: Nå skal fremtiden vurderes

Byfest1: Nå skal fremtiden vurderes

Selv om det ikke ble solgt fullt så mange billetter som håpet er arrangørene storfornøyde med tidenes første «Byfest1» i Haugesund. Nå skal alle deler av festivalen evalueres, før avgjørelsen skal tas om dette skal gjentas til neste år.

– Det har aldri vært planen å komme ut med et stort overskudd. Det er viktigst at vi går i balanse slik at vi ser at dette er noe vi kan fortsette med i årene som kommer. Det står i statuttene til selskapet bak at et eventuelt overskudd går rett inn i neste års arrangement, sier salgsdirektør Dan Olsen i Haugesunds Avis.

Han er usikker på om beslutningen om gjentakelse kan tas etter tirsdagens møte, men varsler en avgjørelse innen kort tid.

– Det virker ihvertfall som at folk flest er enige med oss arrangører om at Haugesund by både trenger og fortjener en slik festival i juni. Jeg har fått med meg savnet etter Rockfest, sier Olsen.

 

Foto: Grethe Nygaard/Haugesunds Avis

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no