SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteratur– Vi venter på en offentlig beklagelse fra Tysvær kommune

– Vi venter på en offentlig beklagelse fra Tysvær kommune

Samtlige av kommunestyrerepresentantene i Tysvær har fått et eksemplar av boken «- Vi vant over barnevernet.» Ole og Marianne Bjelland venter på en offentlig beklagelse fra kommunen.

– Jeg er spent på hvordan de håndterer det videre nå, sier Ole Bjelland.

Det var høsten 2017 at ekteparet ble fratatt ungene, kalt inn til avhør hos politiet, og Ole Bjelland ble mistenkt for overgrep. I ettertid er han både renvasket for mistankene om overgrep og frikjent for straffbare trusler mot styreren i datterens tidligere barnehage.

– Først og fremst vil jeg presisere at dette ikke er noen hatbok. Den er ikke ment å vingeklippe noen, men vi vil belyse hvordan vi ble behandlet bak de tausehetsbelagte veggene i barnevernstjenesten. Ingen vet det, verken politikere eller vanlige folk. Sånn kan vi ikke ha det i Norge, sier Bjelland.

Boken og ekteparets historie har fått bred oppmerksomhet i media. Dagbladet hadde en stor reportasje for noen dager siden, og den svenske avisa Expressen har fanget opp saken. I tillegg har ekteparet fått mange henvendelser fra privatpersoner.

– Vi har fått mange meldinger fra folk som takker for at vi står fram og er åpne om vår sak. Det kan være folk som enten står i saker selv, eller som har stått i saker tidligere, men som kanskje ikke har muligheten til å stå fram, sier Marianne Bjelland.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no