SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturTilbake i salongen

Tilbake i salongen

Siri Kvamme fikk god respons på romanen «Verden leker gjemsel» i fjor og har merket at gode tilbakemeldinger er gode å ha med seg under skriveprosessen når en ny roman skal ta form.

-Jeg setter veldig, veldig pris på det. Da føler du liksom at det er liksom ikke bare for min del jeg skriver, det kan bety noe for andre også. Da blir det jo litt lettere, sier Kvamme.

Men bokslipp til høsten blir det ikke. -Du vet, veldig optimistisk tenkte jeg «den skal komme til høsten».  Og skreiv i vei. 130 manussider uti begynte det å lugge litt, jeg begynte å få både bakglatte ski og det klabba litt, sier en lattermild Kvamme, som satser på å gi ut ny roman neste år.

6. april arrangeres poesisalong for første gang, med Ruth Lillegraven og Sandra Lillebø. 26. april arrangeres «Loe og Lykke i familien», med Eling Loe og Nina Lykke.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no