SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturGrugleder seg til «Iskald»

Grugleder seg til «Iskald»

Agnes Lovise Matre er nå ute med sin nye krimroman, «Iskald», der handlingen tar utgangspunkt i Norseman Xtreme Triathlon som foregår i Hardanger. – Lensmann Bengt Alvsaker deltar, men vel i mål får han beskjed om at en deltaker har druknet. Dermed er han på jobb, sier Matre som selv har datter og svigersønn som driver med triatlon.

Fredag blir det lansering av «Iskald» på Cafè Rènè der Knut Nærum bokbader Agnes Lovise Matre. Det er mannen min, Geir Tangen, som står for opplegget der Sveinung Bjelland  og Jon Ørnes sørger for det musikalske og Lise-Marte Vikse Kallåk leser fra sin nye diktbok. Programleder er Øyvind Fjeldheim, sier Matre som grugleder seg. – På den en siden er det deilig å få «født dette barnet», men samtidig er spenningen knyttet til hvordan boka blir mottatt ganske heavy, sier en spent Matre som har bursdag dagen etter lanseringen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no