SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturForholdet mellom mødre og sønner tema i salongen

Forholdet mellom mødre og sønner tema i salongen

Vårens første Litterær salong arrangeres i morgen. Der kommer to forfattere som begge har skrevet om forholdet mellom mor og sønn, Niels Fredrik Dahl og Nils-Øivind Haagensen.

-I litteraturen, kunsten og teateret er det mye snakk om mor-datter-forhold og far-sønn-forhold. Mor-sønn-forholdet synes jeg har vært litt lite behandlet. Da synes jeg det var kjekt å kunne snakke om det, sier Siri Kvamme, som om dagen venter sin tredje sønn.

Haugesund folkebibliotek pusses opp om dagen. Derfor er salongen flyttet til selskapslokalet til Lothes mat- og vinhus.

Den andre salongen i vår er 3. mai. Da kommer forfatterne Anne Gunn Halvorsen og Janne S. Drangholt. Da er livets små og store utfordringer tema.

-Jeg tror vi lever i en litt spesiell tid med enormt mye inntrykk, og at det blir viktigere og viktigere å skjerme seg selv mer enn å legge til rette for mer og mer, sier Kvamme.

Hør mer om vårens salonger og arbeidet til Kvamme med bokprosjektet om dagen over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no