SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturFår 400 000 til bibliotekutvikling

Får 400 000 til bibliotekutvikling

Haugesund folkebibliotek en av vinnerne i Nasjonalbiblioteket sin ferske tildeling, og får 400 000 kroner. Rogaland fylke fikk samlet over 2,3 millioner og var dermed det fylket som fikk størst uttelling.

Nasjonalbiblioteket utlyste i høst 22,5 millioner til arena- og arrangementsutvikling i bibliotekene. Av 172 prosjektsøknader var Haugesund folkebibliotek en av de som fikk best uttelling.

– I fjor mottok vi 200 000 kroner. For oss er denne økningen en bekreftelse på at det brede tilbudet i Kulturbyen Haugesund og den jobben vi har gjort, har blitt lagt merke til og gjør det mulig for biblioteket å realisere enda flere av de planene vi har, sier biblioteksjef Marianne Hirzel.

Hirzel kan forøvrig også fortelle at Haugesund Folkebibliotek har stort sett like store utlånstall som i fjor, men at besøkstallet i 2016 har økt.

– Det er gledelig at folk bruker biblioteket mer, sier Hirzel.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no