SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturbLEST åpner på onsdag

bLEST åpner på onsdag

Det aller meste er på plass. Bildene til kunstutstillingen er i ferd med å henges opp i galleriet. Litteraturfestivalen bLEST i Tysvær åpner om to dager.

-Både Lillian og jeg gleder oss veldig til selve åpningsdagen. Morten Krogvold kommer selv for å være med på å åpne festivalen. Vi har et arrangement etter selve åpningen med Krogvold, Frode Grytten og Marit Eikemo. Det tror vi kan bli en veldig spennende miks, sier festivalleder Marit R. Lothe, som var gjest i studio i dag sammen med biblioteksjef Lillian Rushfeldt.

Den offisielle åpningen er på Tysværtunet klokken 18 på onsdag. Lise-Marte Vikse Kallåk har skrevet dikt for anledningen, ordfører Sigmund Lier kommer og kulturministeren Trine Skei Grande skal sende videohilsen.

Hans Olav Lahlum, Morten Jentoft, Odd Karsten Tveit, Helene Sandvik komiker Rune Bjerga, og Geir Tangen og Agnes Matre er blant de som kommer til Tysvær under festivalen. Rundt 45-50 aktører er oppført i programmet fra onsdag til søndag. Hør mer om festivalen over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no