SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturBånn gass igjen i Tangen-krim nr. 3

Bånn gass igjen i Tangen-krim nr. 3

Forfatter Geir Tangen er i gang med den omfattende jobben det er å se over manuset til “Død manns tango.” Det blir romanen som avslutter trilogien om Viljar Ravn Gudmundsson. Gyldendal vil gi ut boka til høsten. Tangen mener han er tilbake i godt gammelt slag.

– «Død manns tango» ligner mer på «Maestro» enn det «Hjerteknuser» gjorde. Det skjer noe hele tiden, sier Tangen.

Nå er det et omfattende arbeid som skal gjøres sammen med redaktøren i Gyldendal, før boka etter planen skal lanseres til høsten. Etter at «Hjerteknuser» fikk en mer lunken mottakelse av kritikerne, mener Tangen nå at han har funnet tilbake til gleden og driven han hadde med debutromanen.

– Jeg var ikke veldig happy på lanseringsdagen, da boka fikk hard medfart i media. Men jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger fra leserne og den har solgt veldig godt, men det var noe med prosessen. Med «Død manns tango» føler jeg at jeg har fått tilbake mye av gleden jeg hadde da jeg skrev «Maestro».

Hør mer om plottet og handlingen i bok nummer tre, og litt mer om hva som skjer etter utgivelsen, i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no