SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturAgnes Ravatn fant lykken i Valevåg

Agnes Ravatn fant lykken i Valevåg

Med mann, to barn, to katter og 25 villsauer fant Agnes Ravatn lykken i Valevåg. – For sju og et halvt år siden overtok vi et småbruk som tilhører familien til mannen min. Takket være uvurderlig hjelp fra svigerfar og hans bror, ble huset fra 1880 oppgradert. Forfatteren som opprinnelig er fra Ølen, har også fått seg skrivestue. – På en haug på sauebeitet ligger ei 50-tallshytte som vi fikk kjøpt, og den er innredet med peis og gyngestol. I den sitter jeg og skriver, helst med penn og papir selv om jeg har brukt i-pad på den siste boka, sier Ravatn som lever av å skrive.

I høst er hun aktuell med romanen «Gjestene». – Den handler om å sammenligne seg med andre som fører til mer press som igjen er kongeveien til misnøye. Jeg setter mest pris på tilbakemeldinger fra lesere der de sier at de ikke har klart å legge fra seg boka. Det er et mål for meg at leseren fortsetter uten å spore av til sosiale medier, sier Ravatn som selv har lagt ut seks bilder på ni år på instagram. – Jeg tror jeg blir en bedre forfatter av ikke å være aktiv på sosiale medier og til enhver tid få vite hva folk synes om meg, sier Ravatn.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no