SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBaroniet i full blomst

Baroniet i full blomst

Rosehagen står i full blomst ved slottet i Rosendal. Gjennom hele pandemien har de hatt godt besøk, selv da de måtte stenge innendørsaktivitetene. Nå har de kulturelle innslag gjennom hele sommeren. Vi tok en prat med direktør Anne Grete Honerød.

Hun kunne fortelle at de opplever økt interesse blant publikum for plantelivet på utsiden.

 

Konserter viktig for økonomien

Baroniet Rosendal har en stor egeninnsats. Direktøren skulle ønske seg mer penger fra stat, fylke og kommune. Hun understreker at de er glad for alt de får. Men Kulturdepartementet kunne gidd mer. -Ved å ha konserter med overnattinger og middager gir det kjærkommen inntekt. De har et budsjett på 35 millioner, hvor egeninnsatsen er på 65%.

Honerød kan og fortelle at samspillet mellom næringslivet i bygden er godt, og de nytter godt av hverandre.

 

Korrekt formidling av historien

Anne Grete er opptatt av å formidle historien korrekt. Derfor må vi henge oss opp i navnet. Hele godset ble i sin tid opphøyd til Norges eneste lensbaroni. En avtale mellom kongen i København og familien her. Det gav dem mange privilegere. Hovedbygningen ble kalt for slottet.

I 1990 fikk hele stedet offentlig driftstøtte for første gang, og da ble Baroniet Rosendal begrepet som skulle omfatte helheten av 22 bygningen, den tredelte hagen og kulturlandskapet om hører til.

Ikke hver dag vi gjør intervjuer i så herskapelige omgivelser.  

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no