SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemDykk i 102-arkivetTrond Roger er dagens bursdagsbarn! Hurra! (3m 43s)

Trond Roger er dagens bursdagsbarn! Hurra! (3m 43s)

  «Vil gjerne melde på en tidligere kollega som blir 30 år i dag, Trond Roger Stølsvik. Han ønsker overhode ikke oppmerksomhet rundt dagen sin derfor er det ekstra kjekt å plage han litt 😉 Han er en kjernekar som er godt likt av kolleger og stiller alltid opp, så en liten oppmerksomhet synes jeg er på sin plass, samtidig er han ungkar så å slippe å bake kake selv hadde han nok blitt glad for :)» lød en av meldingene vi fikk inn i dag, og vi vil også gjøre litt ekstra stas på Trond Roger på hans 30-års jubileum! Og kake satte også han pris på.

Del på:
Rangér denne artikkelen
Forfatter

direkte@radio102.no