SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Trist at folk tar Eliteseriespill for gitt

– Trist at folk tar Eliteseriespill for gitt

Debatten om sviktende publikumsoppmøte på FKHs hjemmekamper er ikke ny, men fremdeles aktuell. Daglig leder Eirik Opedal la ut et aldri så lite hjertesukk på Twitter torsdag. Der uttrykte han oppgitthet over 2600 solgte billetter til kampen mot Kristiansund på søndag, til tross for at FKH ligger på 3. plass på tabellen.

Det førte til at flere heiv seg på. FKH-supporter Torgeir Katla var en av dem. «Folk på Haugalandet fortjener ikke et lag i Eliteserien. Det er så utrolig sløvt!», skrev Katla.

– Det er jo satt litt på spissen, og kan nok være provoserende for enkelte, men jeg syns det er trist at det kommer så lite folk. FKH har levert bedre enn de fleste hadde trodd i sesonginnledningen, og jeg tror folk tar litt for gitt at vi skal ha et lag i Eliteserien. Det skal mye mer til for å dra folk opp av sofaen i 2018 enn for 20 år siden, sier Katla om twittermeldingen.

Han berømmer FKH for tiltakene de gjør for å prøve å skape entusiasme og trekke folk på kamp, men er usikker på om det er nok.

– En må kanskje se på totalpakken. Det ihvertfall veldig kjekt på Haugesund Stadion, og jeg håper andre også ser det, sier sveibuen.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no