SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Man går jo ikke 7 minutter før kinoen er slutt

– Man går jo ikke 7 minutter før kinoen er slutt

Speaker Tore Risanger stiller seg bak FKH-trener Eirik Hornelands utblåsning mot lave publikumstall og folk som går hjem før kampen er slutt. Den kom helt uoppfordret fra Horneland, like etter 2-0-seieren mot Stabæk sist søndag.

– Jeg er selvfølgelig helt enig med Horneland i dette. Altså, jeg tør nesten ikke si det, men FKH kjemper faktisk om gullet og har 3800 på tribunen. Jeg takker hver og en som kommer men vi trenger noen tusen til, og det har vi på Haugalandet, sier Risanger.

Han er også svært kritisk til at folk forlater stadion før kampen er slutt, som Horneland også kritiserte.

– Man går jo for eksempel ikke fra kinosalen sju minutter før filmen er slutt. Og man forlater ikke stadion før kampen er slutt, det gjør man bare ikke.

Her forteller hele Haugalandets speakerkjendis også som hvor trist det er at Vard ser ut til å rykke ned fra 2. divisjon, og hvor morsomt det er at Leeds kan være aktuelle for opprykk til Premier League i England.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no