SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltBjergas «koronafjas» på nettet: – Veldig viktig med humor nå

Bjergas «koronafjas» på nettet: – Veldig viktig med humor nå

Komiker Rune Bjerga lager humor på koronakrisen, og ønsker å være en motvekt til alt det dystre vi får servert i media hver dag. Det er en evig debatt om hva som er greit å spøke med og ikke, men Bjerga har nesten utelukkende fått positive kommentarer så langt.

– Det har vært forferdelig lite negativ respons. Jeg tenker meg jo om før jeg legger ut en humorsnutt, prøver i stor grad å ta folkesjela og sparker oppover, ikke nedover. Jeg får mange meldinger i innboksen fra folk som setter pris på at jeg sprer glede, og at de blir i godt humør, og da er jo dette veldig viktig, sier Bjerga.

 

Serverer bestillingshumor på internett

Som de fleste andre i underholdningsbransjen fikk også Rune Bjerga renset hele avtaleboken for resten av våren da koronakrisen smalt. Han har imidlertid fått enten hele eller halve honoraret, og avtalt å gjøre jobbene når restriksjonene slippes opp igjen. Dessuten gjør han nå en del stand-up på stream.

– Det er veldig mange bedrifter som nå bestiller humorvideoer til sine ansatte som har hjemmekontor, og det er jo fantastisk. Jeg heier også på alle artister som nå spiller musikken sin for folk på stream, sier Bjerga.

 

Har invitert til folkefest i Stavanger

Bjerga har gått ut og sagt at han inviterer til stor folkefest på torget i Stavanger 6. september, med lokale artister og mye latter, når alt dette er over. Arrangementet på Facebook hadde onsdag morgen over 1700 interesserte. På direktelink med Radio 102 onsdag morgen, oppfordrer han også noen til å gjøre det samme i Haugesund.

– Det er viktig å ha noe å glede seg til. Dette er en alvorlig krise og det er dramatisk, spesielt for de som rammes hardest av koronaviruset. Men det eneste vi kan være sikre på er at det går over. Da må vi feire det når den tid kommer, sier komikeren.

 

Selv om han selv er nybakt hytteeier i Sirdal, er det i stor grad sutrende hytteeiere som har fått gjennomgå i Bjergas humorsnutter i sosiale medier i det siste. Hør et par eksempler i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no