SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltLEGO-brødre fra Sveio klare for TV 2-premiere

LEGO-brødre fra Sveio klare for TV 2-premiere

Øyvind og Ole Jakob Vikse Bjelland fra Sveio deltar i TV2-programmet «LEGO Masters», som har premiere fredag kveld kl. 20.00.

Duoen har gjort så godt som alt sammen helt siden barnehagen. De tok fagbrevet sammen innen elektrikerfaget, hadde samme lærlingplass, og tar nå påbygg på Karmsund VGS sammen.

Deltakelsen i «LEGO Masters» blir deres siste eventyr sammen, før de går faktisk velger å gå hver sin vei videre i livet.

– Det blir nok spesielt, men det er kanskje også litt på tide, sier brødrene på besøk hos Radio 102 mandag morgen.

Begge ser fram til å se seg selv på TV, og røper at det tidvis kan bli ampert de to imellom når de går løs på oppgavene.

 

Første gang i Norge

Erik Solbakken er programleder for den første utgaven av TV-programmet «LEGO Masters». Programmet har tidligere vist seg å være seersuksesser i land som både Australia og USA, for å nevne et par.

«Det blir lidenskap, idrett på høyt nivå, sterke følelser og magi når 16 unike LEGO-talenter konkurrerer om den gjeve tittelen,» skriver TV 2 i en pressemelding.

21-åringene fra Sveio er to av tre trillinger og har en søster som har latt LEGO-interessen bli igjen i barndommen. Når det kommer til LEGO-bygging er Øyvind er den logiske og Ole Jakob den kreative.

Hør intervjuet i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no