SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HomeNyheterAktuelt lokaltKonfliktrådet ønsker mer tilgjengelige tiltak til ungdom

Konfliktrådet ønsker mer tilgjengelige tiltak til ungdom

Det står på høyt ønskelisten til Mona Snørteland, som nå er leder ved både kontoret i Haugesund og i Stavanger etter at Konfliktrådet har hatt en omorganisering.

-Jeg skal skrike litt ekstra høyt ut til kommunene, fylkeskommunene og staten i forhold til disse tiltakene som ungdomskoordinatorene, politi og de tverrfaglige samarbeidspartnerne trenger tilgjengelig til ungdommene. De må vi få mer på plass, sier Mona Snørteland i Konfliktrådet.

Tiltak som rusbehandlingsprogram, å få time til psykolog raskt og sinnemestringskurs er noe av det Konfliktrådet lokalt ønsker mer tilgjengelig.

Konfliktrådet i Haugaland og Sunnhordland har flere saker knyttet til narkotika enn resten av landet.

-Det handler nok også om at politiet og andre faginstanser jobber så godt tverrfaglig at vi avdekker mye og at vi går inn tidlig, forklarer Snørteland.

Omorganiseringen av Konfliktrådet i fjor ble avlyst og både kontoret på sørsiden og nordsiden av Boknafjorden fikk bestå. I det første forslaget skulle kontoret i Haugesund legges ned, noe som ikke fikk politisk gjennomslag.

Siden har det har blitt gjennomført endringer for å effektivisere driften. 1. juli overtok Snørteland ledelsen for både Sør-Rogaland og Haugaland og Sunnhordland, altså kontorene i Stavanger og Haugesund.

Kontoret i Stavanger har fire ungdomskoordinatorer. Kontoret i Haugesund har snart tre. Berit Elise Drivenes Mæland har jobbet som mekler i Konfliktrådet i snart fem år, og starter i jobben som ungdomskoordinator i slutten av august.

Hør intervju med Drivenes Mæland og Snøfteland over.

Share With:
Rate This Article

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no