SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKlimakonferanse i Haugesund neste uke

Klimakonferanse i Haugesund neste uke

Tre dager i neste uke inviteres det til foredrag, samtaler og debatt om klima og miljø i Haugesund.

Festivalen er et samarbeid mellom naturvernforbundet, Fremtiden i våre hender, World Saving Hustle, Forandringshuset, Øyo-biblioteket, Besteforeldrenes klimaaksjon og Miljøagentene Haugalandet.

Festivalen ble arrangert for første gang i fjor. Arrangørene ønsker å spre kunnskap og innsikt.

-Vi håper at det igjen skal føre til at folk blir litt mer engasjerte, litt mindre likegyldige og endrer litt holdninger i forhold til fremtiden. Jeg har mange ganger sagt at dette må være den viktigste festivalen på Haugalandet, eller hvor det er, for dette er en festival om fremtiden. Om kloden og om de som kommer etter oss, våre barn og barnebarn. Viktigere kan det ikke være, synes vi, sier Ståle Pedersen i Besteforeldrenes klimaaksjon.

Festivalen åpner med foredrag med professor Dag Jørund Lønning på Høgskolen på Vestlandet mandag. Onsdag flytter festivalen inn på Haugesund folkebibliotek utover ettermiddagen og kvelden med foredrag, debatter og samtaler. Lørdag inviteres det til barne- og familiedag på Forandringshuset.

Hør intervjuet med Ståle Pedersen og Liv Samuelsberg fra Besteforeldrenes klimaaksjon over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no