SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKirkeklokkene i Haugesund hyller Solskjær og United

Kirkeklokkene i Haugesund hyller Solskjær og United

Kl. 12.30 fredag spiller kirkeklokkene i Vår Frelsers Kirke i Haugesund Sentrum “Glory Glory Man United”. Reaksjonene har ikke latt vente på seg.

– Noen syns dette er bare gøy, andre syns det er helt bak mål. Jeg fikk en melding fra en kvinne som rett og slett var sint. «De kan ikke spille Glory Glory Man United i kirken der jeg er døpt», skrev hun. Men kirkeklokkene er byens hjerte, og de kan spille hva som helst, sier Hansen.

Dette må det imidlertid være rom for, mener Hansen, om kirkeklokkene som tidligere har spilt både Valentines-musikk og hyllestlåter for Prince.

– Vi har ett av landets beste klokkespill. Harald Dale mente at det som skjedde i Paris var et mirakel, og mirakler skal feires med kirkeklokker, sier Sigmund Hansen, som fikk ja med en gang fra kantor Goos Ten Napel i Vår Frelsers Kirke.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no