SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKarmøy Røde Kors trenger flere frivillige til tilbudet om våketjeneste

Karmøy Røde Kors trenger flere frivillige til tilbudet om våketjeneste

Det er snart halvannet år siden de startet opp tilbudet. Flere har fått med seg at det finnes og nå trenger de flere frivillige.

Tilbudet om våketjeneste er gratis og per i dag er det 22 frivillige. Aktivitetsleder Kathrine Kallekodt Kvyvik forklarer hva våketjenesten går ut på:

-Vi vil at ingen skal måte dø alene eller føle på ensomhet i livets siste fase, at vi kan tilby tilstedeværelse for eksempel i tilfeller der det ikke finnes pårørende, der pårørende er slitne og trøtte eller sammen med pårørende som ikke føler de er trygge nok til å være sammen med sine på slutten. At vi kan støtte dem i en vanskelig tid og være en trygghet for dem, forteller hun.

Kallekodt Kyvik har jobbet i helsevesenet i 20 år og meldte seg som frivillig da Karmøy Røde Kors etterlyste frivillige i media etter oppstarten.  Hør mer om tilbudet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no