SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFrivillighetsprisen 2019 til en Haugalending?

Frivillighetsprisen 2019 til en Haugalending?

Kjenner du noen i din omgangskrets som er en hverdagshelt når det gjelder dugnadsånd og frivillighet? Da bør du klikke deg inn på www.frivillighetensdag.no og nominere vedkommende til Frivillighetsprisen 2019.

Det er paraplyorganisasjonen Frivillighet Norge som skal dele ut den nasjonale prisen til noen som har utmerket seg med sin frivillige innsats.

– Vi vet det er mange som bidrar med mye frivillig arbeid i Haugesundsområdet, og vil gjerne ha nominasjoner også fra deres område. Det kan være noen som har utmerket seg spesielt innen frivillig arbeid nå den siste tiden, eller i mange år, sier generalsekretær Stian Slotterøy Johnsen i Frivillighet Norge.

Frivillighetsprisen deles ut til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe som har gjort en bemerkelsesverdig innsats for samfunnet rundt seg, og velges blant nominasjoner fra befolkningen. Prisen deles ut under Frivillighetens Dag på Sentralen i Oslo 5. desember.

Vinneren mottar 50.000 kr fra Norsk Tipping til et ideelt formål av vedkommendes eget ønske. Fristen for å nominere er 15. september.

 

(Foto: Illustrasjon/Pixabay.com)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no