SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFlere har benyttet seg av tilbud om hjemkjøring av varer fra Aksdal senter

Flere har benyttet seg av tilbud om hjemkjøring av varer fra Aksdal senter

Forrige uke startet senteret opp en felles dugnad på tvers av butikkene om hjemkjøring av varer til kunder. Det er det flere som har benyttet seg av.

-Dette er virkelig et utvidet servicetilbud som vi ønsker at folk skal ta i bruk. Vi ønsker at alle skal opprettholde de retningslinjene helsemyndighetene har gitt oss og for at vi skal være med på denne felles dugnaden leverer vi varene hjem, og da ser vi at flere og flere nå, og flere husstander om og om igjen, bestiller fra oss. For de ser at dette er noe vi gjør med glede, sier senterleder Elisabeth Brekke Førland.

Alle butikkene er i en felles gruppe, og så fordeles bestillingene som tikker inn til senteret. Initiativet startet onsdag forrige uke, da senterlederen fikk en mail fra en butikksjef som lurte på hva de kunne gjøre siden kundene ikke kunne komme til dem og om det var mulig at de da kunne komme til kundene.

-Det er jo helt fantastisk. Da gikk vi sammen alle sammen og spurte om noen ville være med på en felles dugnads-leveranse, og alle sa ja umiddelbart, sier Brekke Førland.

Hør mer om ordningen over. 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no