SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertStian Vedøy tar Firewoodisland fra Bristol til Vikedal

Stian Vedøy tar Firewoodisland fra Bristol til Vikedal

For åtte år siden dro Stian Vedøy fra Kopervik til Cardiff for å utdanne seg til musikkprodusent. Nå bor og jobber han i Bristol der han leder bandet Firewoodisland. – Vikedal Roots tok kontakt med meg og inviterte oss til å spille på festivalen, og nå er vi klare for å spille fredag kveld, sier Vedøy som har vært på festivalen en gang før. – Da vi var 13 år, kjørte vi rundt en liten båt og holdt konsert for publikum som betalte oss med tomflasker, sier Vedøy som også har leid gamle Misjonskirken i Haugesund til konsert lørdag kveld. Her åpner Aria kvelden. Firewood Island gav i vår ut albumet «Chaos is the state of heart». I studio spilte de låten «Wither & grow» live, og i innslaget  hører du også «Dearest brother» som har blitt spilt på BBC 6 Music i tillegg til å ha ligget 15 uker på Radio102 Topp40 tidligere i år.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no