SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturNytt album og en ny vår for «Hjerteknuser»

Nytt album og en ny vår for «Hjerteknuser»

Janove Ottesen gav 2. september ut albumet «Fullmånehymner». Et album, som tittelen tilsier, er dedikert til månen. Etter å ha laget plater i 20 år hvor det alltid var minst en låt som hadde noe med månen å gjøre, bestemte Ottesen seg for å dedikere et helt album til månen.

Et personlig album, med mine egne refleksjoner rundt tilværelsen.

Mennesket har alltid sett på månene, blitt fascinert over hvordan den påvirker oss. Også har du mystikken som skal si noe om når vi blir gale, forelsket og skal få off til å ule.

Det tok tre måneder å komponere og spille inn albumet. Som er stille og rolig, men også mektig i sin enkelhet, med styrkekvartett og kvinnekor. Litt andektig her og der.

 

Hjerteknuser herjer på topplisten

-Det er enormt stas og veldig spennende å se at ungdommen har oppdaget Hjerteknuser på TikTok. De diskuterer hvilke av versjonene som er best, og viser frem sine egne «hjerteknusere»

Tidligere hadde Kaizers Orchestra 140.000 faste lyttere i mange år, men i løpet av den siste måneden har det økt til 440.000. De 300 000 siste er nye unge lyttere i alderen 18-22 år som har oppdaget bandet.

 

Til neste år er det 10 år siden Kaizers la opp. Janove er klar på at det ikke blir en gjenforening i 2023.

-Vi møtes en gang i året til julebord for å få oppdateringer på livet og det er ganske travle dager med jobbing, spilling i inn og utland og babyer og i det hele tatt.

@janoveottesen Takk for all kjærligheten dere viser Hjerteknuser🙏 #hjerteknuser #kaizersorchestra #janove #fyp #foryoupage #norgetiktok ♬ original sound – janoveottesen

 

Foto: David Garmen

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn gir deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte, og sniker seg inn som supervikar der det trengs.

thorbjorn_nja@hotmail.com