SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturNy musikk fra Linn Kristin

Ny musikk fra Linn Kristin

Foto: Pernille Årving Mørck

26-åringen fra Avaldsnes har nå bodd i Oslo siden 2018. Der har Linn Kristin Mæland fullført en bachelor i populærmusikk fra Høgskolen Kristiania (Westerdals), og hun var å se på TV-skjermen tidligere i år i TV2 programmet The Voice.

-Jeg har fått mange nye fans, de skriver meldinger til meg, og heier på meg, forteller Linn Kristin.

Hun gleder seg også over at hovedstaden åpner opp igjen. Hun holder sin første konsert på en stund på Dattera til Hagen den 27. november. Hun lover også å ta turen til Haugalandet før året er omme.

 

Kjærlighets-inspirerte låter

Låten handler om et avsluttet kjærlighetsforhold. Den sjalusien du får etterpå når denne personen finner seg en ny flamme å være i lag med. Og da innser mann at kanskje at det var litt bra likevel, bare for å kjenne den gode følelsen.

-Denne låten er ganske annerledes enn hva jeg har sluppet tidligere. Det gjør meg litt nervøs, og jeg håper folk liker den.

 

Løftet frem av BBC

Både hennes forrige singel «Someone sometimes» og den nye «Come back for your love» har blitt spilt på en av BBC sine lokale kanaler i England.

-Låten ble allerede spilt forrige lørdag på BBC Introducing. Det er en side der en kan laste opp låter, også blir man plukket ut og i mitt tilfelle spilt på rado. (Tilsvarende det norske Urørt-systemet red.anm.)

 

Låten «Come back for your love» gis ut fredag 22. oktober, og du hører den etter intervjuet øverst i saken (ca 8.30)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn gir deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte, og sniker seg inn som supervikar der det trengs.

thorbjorn_nja@hotmail.com