SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertLitt rundere i kantene

Litt rundere i kantene

Jan Eggum jobber med ny musikk i år. Det som kommer gjennom nåløyet blir å høre på et nytt album.

-Jeg vil jo si at jeg kanskje har blitt litt rundere i kantene. Jeg er ikke så bunntrist og at alt ser mørkt ut lenger i alt jeg skriver. Innimellom er det nesten på grensen til glede og munterhet vil jeg si. Lenger vil jeg ikke gå. Men det er nok et visst skifte i det, sier Eggum om tema på låtene han lager nå. Men han lover at han også fortsatt vil leve opp til betegnelsen «melankoliens ansikt» med den nye musikken.

I går kveld hadde han ekstrakonsert på Flytten i Haugesund.

-Det var veldig stemningsfullt og veldig intimt, for det er jo ikke plass til så mange folk. Men de sitter til gjengjeld nesten oppå med da, sånn at du får en veldig fin kontakt med publikum og motsatt føler jeg. Det er også den type konserter jeg elsker. Et lite og intimt lokale hvor folk følger med hele tiden enten det er hverdag eller fest, sier Eggum.

I kveld har han igjen konsert på Flytten, i morgen står Kopervik og Ovenpaa for tur.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no