SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertFeirer åtte år med HUBRO

Feirer åtte år med HUBRO

-Det har gått sabla fort. Nå har jeg rukket å gi ut nesten 100 plater på de årene, så da har jeg hatt litt å holde på med, sier Andreas Risanger Meland dagen før feiringen av 8-åringen HUBRO.

Plateetiketten i Haugesund skal feires med en spontan endagsfestival, og trenger altså ikke ha rund dag for å feires.

-Litt for spøk så pleier jeg å si at hver år en overlever med det jeg holder på med bør en feire. Litt på spøk, men det er jo litt sant også.  Det er jo smale ting mye av det jeg holder på med, sier Meland.

Plateselskapet har  utgivelser av blant andre Nils Økland band, Møster, Christian Wallumrød og Cakewalk i samlingen sin. Det er stor variasjon i sjanger, og plater som utgis både nasjonalt og internasjonalt.

Første del av feiringen starter klokken 12 med platebutikk og coverutstilling på Rom for, samt  konsert med Stein Urheim og Jørgen Træen klokken tre. På kvelden fortsetter feiringen med konsert i lokalene til Handelsstanden med Monkey Plot og Moon Relay.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no