SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidHar forent motorinteresserte i 28 år

Har forent motorinteresserte i 28 år

Det er 28 år siden «Right On bil og mc mønstring» ble arrangert i Haugesund for første gang. Hvert år siden har det vært stedet for kickoff for mønstring, som nå arrangeres ti steder i landet. I fjor var det rundt 3.000 kjøretøyer som ble vist frem landet rundt.

-Det jeg og Ronny diskuterte den gangen var at det hadde vært kjekt å få alle til å komme, uansett hvilken bil du hadde, hvilket land den kom fra eller hvilken motorsykkel du hadde. Det var en knallsuksess, sier Rolf Vestvik i Amcar Karmsund. Da var det rundt 150 kjøretøyer på mønstringen.

-Til alles store overraskelse var det en boble som vant. Jeg, som formann i Amcarklubben den gang, fikk mye kjeft for hvordan jeg kunne la en boble vinne, sier Vestvik. Han var med på telefon sammen med Ronny Krabberød i «Right on».

Årets kickoff er på søndag ved Raglamyrsenteret. 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no