SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Entusiasmen må vi skape på banen

– Entusiasmen må vi skape på banen

Søndag kl. 18.00 blåses sesongen i gang for FKH med en tøff bortekamp mot Odd i Skien. Trener Eirik Horneland og nyvalgt kaptein Christian Grindheim ser fram til å spille tellende kamper.

– Treningskampene betyr ikke allverden. Det er når poengene skal deles ut at det virkelig betyr noe, sier Horneland. FKH vant bare en av sine treninskamper i oppkjøringen, 1-0 over Kristiansund i Storhall Karmøy. Odd på sin side har vunnet de fleste av sine kamper i oppkjøringen. De har scoret en del mål og sluppet inn lite. Da FKH og Odd møttes i LSK-hallen endte det 0-0.

– Det er en tøff motstander, men vi har tro på at vi kan få en god start.

Christian Grindheim er tilbake i klubben der alt startet, uten at det blir veldig spesielt å spille årets første kamp i FKH-drakt.

– Det blir nok mer spesielt å gå på banen i første hjemmekamp mot Molde. Men nå har jeg først og fremst fokus på Odd-kampen, sier Grindheim.

Han mener å ha sett klar framgang i FKH-laget fra første til siste treningskamp.

– Vi var bra mot Åsane og skapte vel ni målsjanser. Selv burde jeg scoret hattrick, men jeg håper det kommer seg når sesongen er i gang.

Grindheim ble brukt som tilbaketrukket spiss i en 4-4-1-1-formasjon i generalprøven mot Åsane. Det er en rolle trener Horneland går langt i å bekrefte at han får også mot Odd på søndag.

– Det er en rolle jeg trives godt i. Jeg hadde også den rollen i flere kamper for Vålerenga. Jeg er fornøyd så lenge jeg er sentralt i banen og ikke blir kastet ut på en kant, sier Grindheim.

I ukene fram mot serieåpningen har flere tatt til orde for at entusiasmen rundt FKH har dalt. Ifølge Horneland merket de det da det kom stadig færre publikummere på stadion i 2016 og 2017.

– Entusiasmen er det opp til oss å skape på banen. Det er der vårt fokus ligger.

Grindheim mener all PR er god PR.

– Det at enkelte er negative og snakker om manglende entusiasme kan også bety at folk er nervøse på våre vegne. Det betyr også at folk er glade i FK Haugesund og bryr seg om klubben. Vinner vi noen kamper i innledningen, kommer folk på stadion, mener Grindheim.

FKH møter altså Odd borte i sesongens første kamp, søndag kl. 18.00. Kampen hører du direkte på Radio 102 fra kl. 17.00. I FKH Direkte får du siste nytt om lagoppstillinger, og intervjuer både før og etter kampen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no