SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterHobby & FritidFlere aktiviteter for barn hos Dokken i sommer

Flere aktiviteter for barn hos Dokken i sommer

Foto: Haugalandsmuseene

Dokken friluftsmuseum i Haugesund har to faste dager i uken i sommer med organiserte aktiviteter for barn. Eventyrstund, lekestund med gamle leker og båtbygging og er noe av det nye Dokken tilbyr i år. De åpnet tilbudet i går.

-Hver tirsdag og torsdag gjennom hele sommeren har vi organiserte aktiviteter. Som sagt så begynte det i går på loftet i Losahuset. Det var det mellom 30 og 40 store og små. Det var veldig kjekt, siden det var første gang, sier museumspedagog Tove Selås i Haugalandsmuseene.

Museet og Haugesund billedgalleri har hatt et kunstprosjekt som vises frem hos Dokken i administrasjonsbygget. I vinter var alle førsteklassingene i Haugesund og tredjeklassinger i Tysvær på besøk i billedgalleriet og dekorerte sild som nå henger til pynt.

Illustrasjonsfoto: Pixabay

Foto: Haugalandsmuseene

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no