SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltTV-aksjonen tildeles Kirkens bymisjon

TV-aksjonen tildeles Kirkens bymisjon

Haugesund bymisjon Haugalandet gleder seg over nyheten om tildelingen fra NRK for TV-aksjonen 2018. Senere år har summen noen år kommet opp i rundt 200 millioner innsamlede kroner, ifølge NRK.

-Det er jo helt surrealistisk. Ikke minst hva vi kan få gjort med så mye penger. Hvor mye vi kan utrette. Vi har en ønskeliste som er lang som et vondt år, så det skal ikke bli noe problem å få brukt de opp, sier Helene Skeie Østhus i Kirkens bymisjon Haugalandet, som har jobbet med TV-aksjonen tidligere.

Kirkens bymisjon har valgt aksjonsnavnet «Kom inn», som går ut på at de ønsker å be folk inn i en normal hverdag og inn i samfunnslivet.

Bymisjonen på Haugalandet er et resultat av TV-aksjonen i 2004, som et av tiltakene som ble satt i gang.

-Vi ser jo hvordan Bymisjonen har vokst på Haugalandet etter den tid, så det viser jo hvilke ringvirkninger dette kan få, sier Skeie Østhus.

 Foto: Tone Lütcherath/Haugesunds Avis

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no