SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltKulturkveld i Vår Frelsers

Kulturkveld i Vår Frelsers

Vår Frelsers menighet har bispevisitas denne uken. Biskop Anne Lise Ådnøy er på besøk. På torsdag inviterer menigheten til en kulturkveld.

Etter høstferien i fjor startet planeggingen av uken. Det er åtte gang mellom hver gang biskopen kommer på besøk med sitt følge. Prost Rune Steensnæs Engedal beskriver besøket blant annet som en gjensidig inspirasjon.

-Noe av det viktige er rett og slett å bevisstgjøre oss selv på hva det er vi driver på med og hvorfor vi gjør det på den måten vi gjør. Hva det er som særpreger det å være en menighet midt i Haugesund sentrum, i forhold til alle andre, sier Steensnæs Engedal.

-Vi er bevisste på at vi forvalter denne kirken, ikke bare på grunn av en forsamling eller menighet som kommer i kirken regelmessig. Vi forvalter den på vegne av en by som føler det er «vår» kirke, sier sokneprest Sigve Clementsen.

Under kulturkvelden blir det musikk, samtaler og fremføring av en tekst skrevet av Arnstein Olaisen, som gir selve kirkebygget en stemme.

-Dette synes vi er veldig stas. I tillegg har vi fantastiske ungdommer fra musikklinjen som skal bidra, sang med Espen Fernando, og så er det også noe med samtalen innimellom, sier Steensnæs Engedal.

Prosten og soknepresten skal lede kulturkvelden. Da skal de ha samtaler med Mercedes Aarvik, ordfører Arne-Christian Mohn og biskop Anne Lise Ådnøy. Prosten kunne også røpe at kvelden avsluttes utenfor kirken med klokkespill, Hør mer om kulturkvelden over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no