SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFinale i Haugaland Kraft Innovasjonscamp

Finale i Haugaland Kraft Innovasjonscamp

9. klassinger i regionen har blitt invitert til å komme med råd innenfor temaet velferdsteknologi. I morgen skal de 11 beste lagene presentere sine løsninger for en jury.

-Sammen med Haugaland Kraft og Haugaland Vekst har vi hatt et samarbeid. De kommer til Haugaland Kraft klokken halv ti, og da skal de videreutvikle idéen som de har kommet opp med, sier grunnskoleansvarlig og entreprenørskapsinspirator Ina Therese Lindvik i Ungt entreprenørskap Rogaland.

Hun har vært med når de beste lagene på hver skole har fått beskjeden om at de er med til finalen.

-Det er kjekt. 9.-klassingene er veldig flinke, har et veldig stort hjerte, og jeg tror vi kan være veldig stolte over dem, sier hun. Det er et vidt spenn i rådene de har fått, og hun tror juryen har et vanskelig valg foran seg. Juryen som skal kåre den beste idéen består av folk fra næringslivet

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no