SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

Sirkus Solvang

7. trinn på Solvang skole har premiere på «Sirkus Solvang» i morgen.  Det blir dans, film, band og skuespill og elevene har også lagd kulisser. De skal ha fem forestillinger, inkludert skoleforestillinger for andre skoler i Haugesund.

Det er forestillingen de har jobbet med i avgangsfaget kulturfag, og det er 14. året på rad de har forestilling i faget på skolen.

-Vi ser at det bygger opp elevene på en helt annen måte enn når de bare sitter i et klasserom og har basisfag. Vi møter dem på et helt annet plan og det er veldig bra  for det sosiale miljøet også. Så det er ikke noe vi kommer til å slutte med så lenge rektor finner penger og muligheter til at vi kan fortsette å ha det. Vi er veldig glade vi voksne som jobber med det år etter år at vi får lov til å drive med det. Det er et veldig kjekt fag for oss og på vår timeplan, ikke bare for elevene, sier kulturansavarlig Laila Helland Folgerø.

Marie Wulst, Erlend Karlsen og Philip Soltvedt var gjester sammen med Helland Folgerø i formiddag.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no