SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertMunor slipper høstprogrammet

Munor slipper høstprogrammet

Hanne Krogh- konsert, Best of Beatles, Roy Orbison revisited og filmmusikk til Veslefrikk med fela er noe av det Munor er med på i høst. Denne uken presenterer de sin nye fiolinist.

Munor fikk inn søknader fra flere steder i verden da de utlyste stillingen, og landet til slutt på Megumi Tokosumi fra Japan. Tokosumi fikk en ilddåp med spilling under utstillingsåpningen på Filmfestivalen kort tid etter at hun hadde kommet til Haugesund.

-Jeg tror jeg fant ut at Australia er den verdensdelen hun ikke har jobbet i, og kanskje Oseania.Den siste jobben hun hadde var vel i Sør-Amerika. Hun flyttet nå fra Tokyo , forteller daglig leder Bernhard Gismervik i Munor, Musikkselskapet Nordvegen AS.

Torsdag skal Munor presentere henne for publikum med konsert i Haugesund billedgalleri på torsdag.

Utover høsten skal Munor sine musikere få bryne seg på forskjellige musikksjangere med forskjellige samarbeidspartnere, som Hanne Krogh, Det Betales og Nord-Rogaland symfoniorkester, de skal spille filmmusikk til «Veslefrikk med fela» og gjenta «Roy Orbison revisited» med Ole Morten Velde og bandet.

-Det er spennende når vi gjør mange forskjellige ting, det er veldig spennende å ha et så stort spekter. Hovedsaken bak det skal jo være at det skal være bra. At det skal være bra kvalitet på det som vi gjør og det håper jeg at vi klarer å levere, sier Gismervik.

Hør intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no